За нас За нас
НИЕ СЪЗДАВАМЕ ХОРА

Спортен клуб Хелиос e място, което може да удовлетвори потребността на подрастващите и техните родители от осмисляне на свободното време на децата и предпазването им от вредни влияния чрез спортно възпитание и възстановяване.
Забавлявайки се, малките деца усвояват азбуката на бойните изкуства, изграждайки в себе си качества като дисциплинираност, волевост и трудолюбие.
Подрастващите юноши и девойки спортувайки укрепват телата и характера си,едновременно с което придобиват умения да се защитават. Клубът за тях често се оказва и място, в което намират много нови приятели.
Нуждата от активен живот в самите родители постепенно доведе до обособяване на специализирани за тях групи.Така неусетно изкристализира идеята, че спортът има много лица и всеки може да открие себе си в тях.

 


Спортът е философия на живот, възхваляваща и комбинираща в балансирано цяло качествата на тялото, волята и ума. Съчетавайки физическото и духовното, клубът търси да създаде начин на живот, основаващ се на радостта от усилието, неоценимата стойност на добрия пример и уважението към универсалните етически принципи.

Целта на клуба е да постави спорта в услуга на хармоничното развитие на човека с оглед насърчаване на разбирателството между хората при зачитане на човешкото достойнство.

Ние искаме да ви представим един нов начин да спортувате – забавлявайки се, това е нещо ново и различно за вас и вашите деца!

 

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!