МЕТОДЪТ ПИЛАТЕС ЗА ТРЕНИРАНЕ НА ТЯЛОТО

ИДЕАЛНАТА ФИТНЕС ГИМНАСТИКА
Идеалната система, за да направите тялото си по–силно, по–стройно и по–тонизирано – без никакви уреди.
Представете си програма, за коато винаги сте си мечтали, която ви завладява, която ви оставя освежени и ви изпълва с чуство за физическо и психическо удовлетворение. Програмата Пилатес дава именно това, дори и повече.
Това е уникална система от упражнения за разтягане и сила, укрепване и тонизиране мускулите на тялото, подобряване на стойката, сливане в едно на ума и тялото, подобряване на фигурата. Философията на метода се съсредоточава върху приучването на ума и тялото да работят заедно за постигане на целта – блестящя цялостна физическа форма.
Пилатес 1В началото на миналия век в Германия Джоузеф Пилатес създава уникална система от упражнения за трениране на тялото. Първоначално тя е била предназначена за танцьори и спортисти. Постепенно се преоткрива от модели, актьори, изпълнители, които споделили, че на метода Пилатес дължат гъвкавите и стройни тела. В наши дни системата се практикува от много широк кръг хора.
Пилатес е серия от упражнения, изпълнявани в бавно темпо на фона на спокойна и релаксираща музика, изпълнявани предимно на земя. Тя укрепва и тонизира мускулите, дава гъвкавост и равновесие, прави фигурата по – стройна, подобрява кръвообращението, премахва стреса, повишава издръжливостта Упражнениата са подходящи за всички възрастови групи и хора с всякакво фитнес ниво.
Искате ли :
  • Стегнати бедра и ханш
  • Плосък корем
  • Красива и изправена стойка
  • Здраво и гъвкаво тяло
  • Добро настроение и тонус
  • Единство на ума и тялото

Това са резултатите от метода Пилатес. Звучи ви твърде хубаво за да е истина? Елате при нас и ние ще ви докажем това на практика.
След десет тренировки ще почувствате разликата, след двадесет – ще видите резултатите, след тридесет – ще имате съвършено ново тяло.
„Добрата физическа форма не може да се постигне с пожелания”, нито може просто да се купи. Добрата физическа форма е първата предпоставка за щастие.”
Джоузеф Пилатес
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!