БЖЖ семинар с инструкторите на TWISTED JIU JITSU в Академия ХЕЛИОС БЖЖ семинар с инструкторите на TWISTED JIU JITSU в Академия ХЕЛИОС

На 10-ти декември в Академия ХЕЛИОС Русе се проведе семинар с черните колани по Бразилско Жиу Жицу - Борислав Кирилов и Иван Димитров . Борислав е главен инструктор и съосновател на Академия TWISTED JIU JITSU . Семинарът бе и своеобразен прощъпулник на новата модерна зала на русенци, която е разположена в сграда паметник на културата в самия център на Русе.

 

 

 

 Русенската Академия ХЕЛИОС е филиал на TWISTED JIU JITSU от 2018-та година и обучаващите се в нея тренират по методика на 12-кратния Световен Шампион CAIO TERRA , който е главен инструктор на Жиу Жицу Асоциация с клонове на няколко континента. Участие взеха трениращи освен от русенската Академия, гости от плевенския филиал НО ЛИМИТЕЙШЪН и от софийската школа.
Инструкторите от централата на българския клон проведоха специална тренировка за деца, в която освен важни аспекти на състезателната игра показаха на малките бойци, че спортът под вещо ръководство ги учи на дисциплина, морал, ценности , но и на умение да се забавляват с приятели .
Тренировката с големите трениращи бързо промени атмосферата в залата. Сред тях имаше доста IT специалисти, юристи, хора с техническо образование, които искат да си подредят колкото може повече Жиу Жицу „пъзела“ в главата за да могат да успешно да тренират. Борислав Кирилов определено бе „техния човек“ с енциклопедичните си знания за техники, методики, поглед върху водещи школи и инструктори, което даде още повече дълбочина на показваните от него технически детайли.
Условните схватки с черните колани в края на тренировката доведоха до доста усмивки, но и замислени физиономии след „откритието“, че винаги има „по-голяма риба“, което показва неотменно, че Жиу Жицу хоризонтът е безграничен.

 

 

 


Галерия

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!