Отличия за русенския кик бокс от Freestyle Kickboxing Cup KYODAI 2018 Отличия за русенския кик бокс от Freestyle Kickboxing Cup KYODAI 2018
На 29-ти септември в румънската столица Букурещ се проведе Freestyle Kickboxing Cup KYODAI.
За трета поредна година

 

 

 

Румънската федерация по Freestyle Kickboxing организира турнир за млади състезатели с цел натрупване на боен опит и постепенно израстване. Състезанието събра 160 ентусиазирани състезатели състезаващи се и общуващи в много дружеска атмосфера.
Русенския клуб ХЕЛИОС е добре познат в кикбокс средите в северната ни съседка както с юношеските, така и с мъжкия си отбор.
На този турнир треньора Митко Ружинов гласува доверие на трима от младите си възпитаници имащи желание за развитие и постигане на големи резултати. Мелиса Мехмедова (ученичка в СУЕЕ”Константин Кирил Философ”) след сребърното отличие на държавния шампионат на България през пролетта сега стана Шампион при девойките младша възраст в категорията си. По-важното за нея бе успешното справяне с поставените от треньора и тактически задачи по време на състезанието.
Теодора Йорданова (ученичка в ПГИУ „Елиас Канети”) в първото си участие в кикбокс състезание показа силен дух и устрем към победа. Първо участие и сребърно отличие за младата състезателка на СК „Хелиос”.
Тонислав Георгиев (ученик в НУИ „проф.Веселин Стоянов”) с много сърцата игра спечели бронзово отличие показвайки видим прогрес в играта си. Това е второ отличие за Тонислав след бронза от шампионата на България през пролетта.
Добро състезание, много добра организация, силна конкуренция и всичко това в духа на първообраза на думата СПОРТ – „правя нещо за удоволствие”, СПОРТЪТ за всички, СПОРТЪТ учещ хората на честност, СПОРТЪТ учещ хората да бъдат Хора.

 

 

 


Галерия

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!