Семинар по Бразилско Жиу Жицу с 12-кратния Световен Шампион – КАЙО ТЕРА Семинар по Бразилско Жиу Жицу с 12-кратния Световен Шампион – КАЙО ТЕРА
В началото на септември за 3 дни в България по покана на софийската Академия Twisted Jiu Jitsu гостува едно от най-големите имена в Бразилското Жиу Жицу. Професор Кайо Тера, носител на 12 световни титли

 

 

 

проведе тридневен семинар за почитателите на техничната игра в Жиу Жицу.
Кайо Тера е известен в Жиу Жицу средите не само с 12-те си поредни световни титли, но и с феномeналното си постижение от само 3 години необходими за достигане на черен колан в БЖЖ. Забележителни са и постижениата му в абсолютна категория с оглед на неговите едва 60 килограма. Неговото мото „Техниката побеждава всичко” е в основата на неговия уникален метод на преподаване и участниците в неговия семинар бяха удивени от лекотата и преимуществото, което дават отработените знания и умения.
Част от отбора на Академия ХЕЛИОС водени от инструктора Митко Ружинов имаше ценната възможност да участва и попие от знанията на този уникален като човек и учител човек.
Мотивиращ, подкрепящ, вдъхновяващ – Кайо Тера откри нови хоризонти за развитие на всеки докоснал се до неговото Жиу Жицу.

 

 

 


Галерия

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!