Жиу Жицу семинар с Mариус Флорин Жиу Жицу семинар с Mариус Флорин
На 7 август в румънската столица Букурещ се проведе семинар по Бразилско Жиу Жицу и ММА с Мариус Флорин.
Мариус е един от най-известните и титулувани румънски състезатели по Бразилско жиу жицу.

 

 

 

Носител на черен колан по Джудо, получен през годините, в които е живеел и тренирал в Япония.Той е носител на отличия от Световни и Европейски първенства по Бразилско Жиу Жицу, Шампион от големи и престижни турнири, сред които се отличава престижното първо място на Abu Dhabi Grand Slam 2017 при ветераните, дивизия лилави колани.
Мариус Флорин е ученик в една от най-прстижните школи по бразилско жиу жицу - Roger Grasie Academy и до септември 2017 ръководеше своя школа в Румъния.
В момента той живее и работи като е треньор в UFC GYM в Дубай. Там той премина през тяхното много взискателно обучение в момента е високо сертифициран и много търсен кондиционен специалист. Освен това в UFC GYM Дубай той преподава Джудо и заради мекия си характер и харизматичност е избран да води детските класове по Бразилско Жиу Жицу.
По покана на свои приятели Мариус съчета престоя си в Букурещ със семинар, участиве в който взеха около 50 бойци от различни бойни изкуства. Специална покана за семинара получи и неговия приятел - Митко Ружинов, треньор в Академия ХЕЛИОС Русе.
Жиу Жицу е джентълменски спорт надхвърлящ определения като националности и държавни граници. На едно поле, в една зала хора виждащи се за първи път си говореха усмихнато всеки на своя си език – български, английски, румънски, руски….

Jiu Jitsu reconnecting people Jiu Jitsu connecting people.

 

 

 


Галерия

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!