Емил Ройдев с шампионска титла по Фул Контакт Емил Ройдев с шампионска титла по Фул Контакт
На 13-ти и 14-ти май в град Нова Загора се проведе Държавно първенство по Кикбокс в стил Фул контакт. В състезанието взеха участие близо 30 клуба от страната и около 150 състезатели.

 

 

 

Русенския клуб „Хелиос“ се завърна с Държавен Шампион в стил Фул Контакт. Емил Ройдев (ученик в гимназия“Пеньо Пенев“) с много атрактивни победи спечели отличието при юношите младша възраст в категория до 67кг. По-голямата награда за Емил бе, че националния треньор в този стил забеляза потенциала му и явно Емил ще е в полезрението му при следващите си изяви.
При мачовете на Емил напътствия освен треньорът му Митко Ружинов даваше и бившия боец на „Хелиос“ – Христо Христов. Русенецът играещ сега за варненски клуб, където е студент е най-титулувания български боец в стил Фул контакт. Някога състезаващи се в един и същи отбор те този път застанаха в различни позиции – единия вътре в ринга, а другия край въжетата. Заслужена титла за Емил Ройдев, който може да е „следващия Христо Христов“, както смеейки се каза националния треньор.
Владимир Газдов от НУИ“проф.Веселин Стоянов“ се завърна с брон при първото си състезание. Ппотенциалът му е за много повече, но липсата на опит често се оказва най-решаващ.
Слави Славов от МГ“Баба Тонка“ в дебютното си състезание при юношите младша възраст видя и друга трудна страна на състезателния път. При теглене на жребия се оказа, че противникът му не се е явил на кантара и в неговата оказала се и без това малка категория младия русенец остана без противник.
Тежък турнир, тежък правилник и много ценни отличия за Слънцата.

 

 

 


Галерия

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!