ММА семинар в Хелиос ММА семинар в Хелиос

На 3 април в спортен център „Хелиос” се проведе семинар по Граплинг и ММА (смесени бойни изкуства) воден от най – изявения експерт в тази област в България – Младен Рашков.
Организиран от треньора по кик бокс, муай тай и самозащита Митко Ружинов семинарът събра бойци от различни направления в бойните изкуства – кик бокс, муай тай, карате, граплинг, джу джицу и самозащита от няколко клуба в Русе и Варна.


Практичния и професионален маниер на Младен очарова всички докоснали се за първи път до уменията му. Атаките от различни положения, защитите и контратаки показваха необятността на знанията му, които той с удоволствие раздаваше на всеки желаещ. Преминаването от страйкинг в граплинг или обратното, както и умелото им комбиниране дава свобода на действие на всеки използвайки силните си страни.
Варненските бойци, участвали на семинара споделиха единодушно, че Младен Рашков напълно заслужава репутацията, която има в средите на бойните изкуства в България.
Удоволствие беше за нас да потренираме с новите ни приятели от Варна. Дружелюбните и усмихнати гости намериха време да се полюбуват и на гледката на преминаващите и акостиращи кораби по Дунава, както и да се посмеят заедно в компанията на русенския си домакин и нов приятел – Митко Ружинов.

Галерия

Коментари 

+1 #1
Ружинов 06 Април 2011
Благодарим за възможността да тренираме заедно на новите ни приятели от Варна. За нас беше удоволствие.
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!