Младен Рашков помага в подготовката на Румен Димитров Младен Рашков помага в подготовката на Румен Димитров

От 4 до 6 март русенския специалист по граплинг, бразилско жиу жицу и ММА Младен Рашков посвети почивните за повечето хора дни на усилени тренировки. Той беше поканен в София да помага и тренира Румен Димитров - световен и европейски шампион по бойно самбо за предстоящият му двубой с американската ММА звезда Шони Картър.

Опитът на Младен като боец по ММА и граплинг в най - напредналата в това отношение страна – САЩ е високо ценен в България. Персонален треньор с богат опит включително и в UFC , той отдели специално внимание на няколко от най елитните ММА бойци в България – братята Румен и Росен Димитрови , както и на Камен Георгиев, провеждайки специализирани тренировки само с тях в националния спортен център „Дианабад”.
Личното му познанство с Шони Картър превръща Младен в ключова фигура в изграждането на стратегия и тактика в предстоящата среща и русенецът разработи специално за Румен Димитров тактически модели за водене на боя в стойка (Картър е известен със страйкърските си умения), сваляния и за бой на земя.
Ценните му съвети ще са от полза на Румен Димитров, който е поканил Младен няколко дни преди боя отново в София, както и като секундант в ъгъла му на самата ММА битка на 10-ти март.

 

Младен от септември 2010 води тренировки по граплинг в Русе, а от юни 2010 обучава и муай тай бойците на СК"Хелиос".

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!