Открит семинар по самозащита в Русе Открит семинар по самозащита в Русе

През месец юни в Пловдив за първи път в България бе представена системата за самозащита Wing Revolution. Шефът на организацията сифу Виктор Гутиерес, инструктор в полицейската академия на Испания и инструкторът на белгийските полицейски комисари Юри Вансант демонстрираха нашумялата система за самозащита , както и методика за обучение на цивилни граждани и охранители в самоотбрана. Особено внимание бе обърнато на използването на ежедневби предмети като оръжия.

 

На 17 октомври по покана на инструктора по карате, муай тай и самозащита Митко Ружинов в Русе гостуваха главния представител и координатор на Wing Revolution за България Георги Милчев и помощникът му в пловдивския клуб Бедо Хачикян. Домакините от спортен клуб „Хелиос” организираха открит семинар, на който присъстваха бойци от различни бойни стилове от Русе, както и гости от Варна, Сливен и Габрово. Гостите бяха експерти с майсторски степени по карате, в чиито школи са създадени множество европейски и световни медалисти и шампиони. Оценили при предишни срещи с колегата си Митко Ружинов достойнствата на Wing Revolution те доведоха и своите асистенти да почерпят опит от специалистите по самозащита.

Открит семинар по самозащита в Русе Открит семинар по самозащита в Русе

Георги Милчев, асистентът му Бедо Хачикян и Митко Ружинов дадоха възможност на всеки дошъл да усети и провери качествата на системата при атаки и защити с ръце, крака, бой на земя и при използването на оръжия. Множеството въпроси и последвалите практически обяснения превърнаха планирания за четири часа семинар в цели шест.ГалерияВсяко хубаво нещо обаче си има своя край, но за нас това е само едно ново начало.

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!